Gå direkt till innehåll
Högbonden

Bild -

Högbonden

Nils Bjuggstam
Licens:
Medieanvändning
Innehållet får laddas ner, användas och delas i olika mediekanaler av t.ex. journalister, bloggare, krönikörer, opinionsbildare etc., i syftet att förmedla, redogöra för och kommentera ert pressmeddelande, inlägg eller information, så länge innehållet används oförändrat och i dess helhet. Upphovsmannen ska anges i den omfattning och på det sätt god sed kräver (vilket bl.a. innebär att fotografer till bilder nästan alltid måste anges).
Av:
Nils Bjuggstam
Filformat:
.jpg
Storlek:
5760 x 3840, 12,4 MB
Ladda ner

Ämnen

Kategorier

Regioner

Relaterat innehåll

Viking Line fortsätter att utöka sin satsning på kryssningar till Höga Kusten.

Viking Line gör fler resor än någonsin till Höga Kusten

Idag lanserar Viking Line sitt kryssningsutbud för 2022 – och hela åtta gånger anlöper Viking Line till Härnösand och Höga Kusten. Redan den 17 april startar säsongen med en påskkryssning. Därefter blir det två turer i maj, en i juni och sedan avslutas säsongen med fyra kryssningar på tema kräftfest i september. 
– Att Viking Line utökat antalet turer och kör under en längre period ligger helt

Byberg Nordin är en av de drivande entreprenörerna bakom Världsarvsbussen.

I sommar är det premiär för Världsarvsbussen i Höga Kusten!

Med Världsarvsbussen reser man nu i sommar smidigt och klimatsmart till några av Höga Kustens pärlor. Vandrare på Höga Kusten-leden kan enkelt hoppa av eller på bussen som dessutom är anpassad efter båttrafiken till Högbonden och Ulvön samt övrig busstrafik till området från Höga Kusten- kommunerna , Sundsvall och Umeå.

Viking Line återkommer till Härnösand och Höga Kusten nästa år

Viking Line återkommer till Härnösand och Höga Kusten nästa år

Höga Kusten finns kvar som en av de destinationer som Viking Lines kryssningsfartyg Viking Cinderella kommer anlöpa under 2023. För Höga Kustens del blir det ett extra anlöp jämfört med i år, så sammanlagt nio gånger kommer Cinderella att ses i Härnösands hamn under maj/juni och september 2023.
– Det här betyder mycket för våra företag som får möjlighet att visa upp smakprov av Höga Kusten