Gå direkt till innehåll
Nu tänder vi lägereldarna i Höga Kusten!

Nyhet -

Nu tänder vi lägereldarna i Höga Kusten!

Eldveckan i Höga Kusten drar i gång imorgon och under de tio kommande dagarna erbjuder våra många och duktiga entreprenörer, föreningar, verksamheter och kommuner närmare 90 aktiviteter med koppling till eld. När oktober möter november möts vi kring lägereldarna, värmen och gemenskapen.

– Det är jätteroligt att vi har så många och olika event att se fram emot under Eldveckan, V 44. Redan imorgon fredag bjuder bland annat Härnö Outdoor Lodge in till lägereldsmys & 3-rätters meny och Helgum Hembygdsgård kör skräckvandring. Under lördagen sker en massa eldiga aktiviteter bland annat höstmarknad, rovdjursmatning och eldshow hos Junsele Djurpark samt höstmys med Skrômtjakt på Kvarnå Trädgård, säger Louise Nordlander på Höga Kusten Destinationsutveckling.

Intresset för Eldveckan har varit stort bland destinationens aktörer och tillsammans erbjuder de allt från tunnbrödsbakning i vedeldad ugn, eldiga rätter, skaparverkstäder, mörkervandringar, eldjonglörer, eldfester och mycket mera.

Höga Kusten året om

– Det blir en fullspäckad vecka som vi hoppas ska locka både lokalbor och besökare. I och med att skolorna har lov passar många på att vara ledig någon extra dag. Som destination är det viktigt att visa att vår plats har mycket att erbjuda under hela året och det känns extra roligt att göra något som lyser upp och värmer under senhösten. Veckan är ett bra tillfälle för just boendeanläggningar att knyta sitt erbjudande till de aktiviteter som händer i närheten. Många av våra besökare efterfrågar just hela paketlösningar, vilket våra entreprenörer är duktiga på att erbjuda, säger Louise.

Under Eldveckan öppnar Höga Kusten Turistservice upp den säsongsöppna Turistinformationen vid Högakustenbron. Personal finns på plats mån-tors kl. 10-15. Som vanligt nås vi också på 0771-26 50 00 eller info@hogakusten.com.

Här kan du planera dina upplevelser under Eldveckan i Höga Kusten.

Ämnen

Kategorier

Regioner